Використовуючи літери р и к о с и к т а е д р к можна скласти 264 нових слова

Переставляючи задані 13 літер в правильному порядку (р и к о с и к т а е д р к) вийшло скласти 264 нових слова-анаграми.

Найцікавіші варіанти
рекордистка, кредиторка, директорка, ексикатор

Слова складені з неповторюваних літер "р и к о с и к т а е д р к"

11 літер


 • рекордистка

10 літер


 • директорка
 • кредиторка

9 літер


 • дискотека
 • ексикатор
 • рекордист

8 літер


 • дикторка
 • дисектор
 • еристика
 • корсетка
 • кредитка
 • кредитор
 • одеситка
 • риторика
 • триоксид

7 літер


 • аристид
 • арт-рок
 • дискета
 • еротика
 • катерок
 • кисетка
 • кокетка
 • коректа
 • корсика
 • кортеси
 • косарик
 • креатор
 • критика
 • октаедр
 • оркестр
 • реактор
 • редиска
 • родстер
 • сатирик
 • секатор
 • сидерат
 • сидерит
 • сокирка
 • сокирки
 • строкар
 • триокис

6 літер


 • аорист
 • аретир
 • декокт
 • декорт
 • диктор
 • дротар
 • дротик
 • ескорт
 • кадрик
 • кардит
 • картер
 • кодекс
 • коксит
 • кордит
 • корида
 • корсак
 • корсар
 • корсет
 • кортик
 • костер
 • кратер
 • крикет
 • критик
 • крокет
 • одесит
 • ореста
 • радист
 • ракорд
 • рекорд
 • ректор
 • ресора
 • рокита
 • ростра
 • сердар
 • сирота
 • скидка
 • скирта
 • скиток
 • скотар
 • сокира
 • сократ
 • старик
 • стирка
 • стокер
 • торакс
 • трасер
 • тросик

5 літер


 • актор
 • аскер
 • аскет
 • дартс
 • даток
 • декор
 • дерик
 • диско
 • докер
 • дотик
 • едикт
 • ераст
 • етика
 • кадет
 • кадик
 • карст
 • касир
 • каско
 • катер
 • катик
 • катод
 • каток
 • кесар
 • кидок
 • кирик
 • кирка
 • кисет
 • кодек
 • кодер
 • кокер
 • корда
 • косар
 • котик
 • кредо
 • креси
 • криси
 • окрик
 • оксид
 • орест
 • осика
 • остер
 • отеса
 • растр
 • рдест
 • редис
 • ретро
 • рисак
 • риска
 • ритор
 • родак
 • ростр
 • ротик
 • садок
 • сатир
 • секта
 • ситар
 • ситко
 • ситро
 • скора
 • скрик
 • сокет
 • сорит
 • сотка
 • стадо
 • старе
 • строк
 • такир
 • терка
 • терор
 • тесак
 • тикер
 • тирка
 • тирса
 • тодес
 • токар
 • торки
 • трико

4 літери


 • арик
 • дека
 • деко
 • дикт
 • диск
 • дока
 • дора
 • дрок
 • ерос
 • етос
 • каре
 • карк
 • карт
 • кедр
 • кекс
 • кета
 • кока
 • кокс
 • кора
 • корд
 • коса
 • коти
 • крат
 • крек
 • крет
 • крик
 • крит
 • крок
 • крот
 • одер
 • окис
 • орар
 • орда
 • радо
 • рекс
 • риса
 • риск
 • роса
 • рота
 • саке
 • саки
 • сидр
 • сирт
 • скак
 • скид
 • скит
 • сода
 • сорт
 • стек
 • стид
 • стик
 • тако
 • таро
 • тарс
 • тека
 • тире
 • тирс
 • тиск
 • тора
 • торс
 • трак
 • тред
 • трек
 • трок
 • трос

3 літери


 • акр
 • арт
 • дао
 • дар
 • дек
 • дит
 • док
 • дот
 • екс
 • ера
 • ест
 • кар
 • кат
 • кед
 • кек
 • кир
 • код
 • орк
 • оса
 • ост
 • рад
 • рак
 • рик
 • рис
 • рок
 • рот
 • сад
 • сак
 • сер
 • сет
 • сир
 • тир
 • ток
 • тор

Слова з повторюваних літер "р и к о с и к т а е д р к"

 • статс-секретар
 • дискредитатор
 • трактористка
 • декортикатор
 • арт-директор
 • аристократка
 • екс-директор
 • картотекарка
 • аристократик
 • трисектриса
 • аеростатика
 • остеоартрит
 • тритетраедр
 • дидодекаедр
 • секстакорд
 • тракторист
 • аеротаксис
 • ресторатор
 • коректорка
 • екстрактор
 • секретарка
 • аристократ
 • тетраоксид
 • сидеростат
 • редакторат
 • картотекар
 • каратистка
 • редакторка
 • директорат
 • статистика